Fraktvilkår

Retningslinjer for frakt

Vi sender med PostNord og Bring med flat rate 79kr.  Du kan også hente kostnadsfritt i vår butikk ved å bruke "klikk og hent".

Varene sendes i løpet av 2-3 virkedager. 

 

OM PAKKEN IKKE BLIR HENTET

Hentet fra salgsvilkår punkt 6:

Uavhentede brev/pakker eller brev/pakker som har kommet i retur grunnet ugyldig/utilstrekkelig navn/adresse eller manglende navn på postkasse, hvor selger ikke kan anses å stå ansvarlig, vil bli belastet de faktiske kostnader for frakt tur/retur av de gjeldene satsene satt av Posten Norge, for å dekke våre utlegg.

Pakke i postkassen

Velger du "Pakke i Postkassen" blir dette levert til din postkasse såfremt det lar seg gjøre. Er pakken for stor vil den bli levert hos ditt nærmeste Postkontor/Post i butikk.

Hjemlevering

Vi kjører gratis hjemlevering i en begrenset periode og et begrenset område (postnummer 8370). For å få til dette leverer vi på kveldstid et par dager i uken, og er avhengig av at du legger inn ditt telefonnummer for å ta kontakt før vi kommer. Vi kan også legge pakken på et sted om du ikke er hjemme. Har du bestilt med hjemlevering og lurer på noe, er det bare å ta kontakt!

Klikk og hent

Varene er klar til avhenting når du får beskjed om dette, pakken må hentes påfølgende virkedag, eller så snart som mulig. Uavhentede ordrer blir kansellert og beløp refundert.