Klikk og hent i butikk - Gratis frakt over 500kr - Betal med Vipps

Fraktvilkår

Retningslinjer for frakt

Vi sender med "Posten Klimanøytral Servicepakke" og "Posten Pakke i Postkasse" med flat rate 99kr. Ved ordrer over 500kr kjører vi fri frakt. Du kan også hente kostnadsfritt i vår butikk.

Varene sendes i løpet av 2-3 virkedager. 

 

OM PAKKEN IKKE BLIR HENTET

Hentet fra salgsvilkår punkt 6:

Uavhentede brev/pakker eller brev/pakker som har kommet i retur grunnet ugyldig/utilstrekkelig navn/adresse eller manglende navn på postkasse, hvor selger ikke kan anses å stå ansvarlig, vil bli belastet de faktiske kostnader for frakt tur/retur av de gjeldene satsene satt av Posten Norge, for å dekke våre utlegg.

Pakke i postkassen

Velger du "Pakke i Postkassen" blir dette levert til din postkasse såfremt det lar seg gjøre. Er pakken for stor vil den bli levert hos ditt nærmeste Postkontor/Post i butikk.

Hjemlevering

Vi kjører gratis hjemlevering i en begrenset periode og et begrenset område (postnummer 8370). For å få til dette leverer vi på kveldstid et par dager i uken, og er avhengig av at du legger inn ditt telefonnummer for å ta kontakt før vi kommer. Vi kan også legge pakken på et sted om du ikke er hjemme. Har du bestilt med hjemlevering og lurer på noe, er det bare å ta kontakt!

Klikk og hent

Varene er klar til avhenting når du får beskjed om dette, senest 2 timer etter ordre er satt innen samme virkedag. Pakken må hentes påfølgende virkedag. Uavhentede ordrer blir kansellert og beløp refundert.